Over FietsDock

Vaker op de fiets

Fietsen is goed voor gezondheid, klimaat en bereikbaarheid. Het aantal fietsen stijgt en er is een tekort aan fietsparkeerplekken terwijl de ruimte beperkt is.

De gemiddelde waarde van de fiets is de afgelopen jaren enorm toegenomen. In 2019 was 40% van het aantal verkochte fietsen een e-bike met een gemiddelde verkoopprijs van 2.000 euro. Voor deze dure en zware fietsen zijn nauwelijks goede fietsparkeerplekken, evenals voor fietsen met afwijkende maten en kratten.

Het nieuwe fietsparkeren

FietsDock biedt dè oplossing. Een nieuwe en innovatieve manier om snel, eenvoudig en veilig fietsen te parkeren. Ruimtebesparend en efficiënt voor de eigenaar en beheerder.

Door het koppelen van additionele services en FietsDock in te richten als mobiliteitshub draagt deze Nederlandse innovatie bij aan een duurzame stadslogistiek en aan het verminderen van het aantal verkeersbewegingen in de binnenstad.

Missie FietsDock

Het is onze missie innovatieve fietsparkeer- en mobiliteitsoplossingen te bieden aan fietsers, bedrijven en overheden, die met een positieve beleving tijd, geld en ruimte besparen, waardoor het aantrekkelijk is de fiets te kiezen als vervoermiddel om zo een positieve bijdrage te leveren aan een duurzame, vitale en schone samenleving.

Fietsparkeren wordt fietsdocken

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]