FietsDock wegens succes verlengd! Veilig en droog je fiets stallen op P+R Meijersplein

Steeds meer mensen pakken de fiets en daarom moeten er ook meer goede fietsparkeermogelijkheden komen. FietsDock is er eentje in de categorie innovatief. Dit pilotproject biedt een slimme oplossing met fietskluizen op het Meijersplein en is nu wegens succes verlengd.

Voor fiets en tassen
In een fietskluis van FietsDock passen allerlei soorten fietsen, inclusief krat en kinderzitje, maar ook bijvoorbeeld tassen en regenkleding kunnen erbij. Veilig en droog, uitsluitend toegankelijk voor de gebruiker.

24/7 stallen
De fietskluis werkt volledig automatisch en is dag en nacht toegankelijk. Je opent de deur met de FietsDock-pas en rijdt eenvoudig de fiets naar binnen. Na het sluiten van de deur wordt de fiets in de flat geparkeerd en kan niemand er meer bij.

Gratis pas
Heb je interesse in zo’n fietskluis op het Meijersplein? Een FietsDock-pas vraag je gratis aan. Gebruik maken van de stalling kost vervolgens € 1,85 voor de eerste 9 uur en daarna € 0,15 per uur. Je ontvangt maandelijks een factuur voor de gestalde uren. Kijk voor meer informatie op de website of mail naar info@fietsdock.nl

Rotterdam Mobility Lab
Fietsdock maakt onderdeel uit van Rotterdam Mobility Lab, waarin De Verkeersonderneming startups de kans geeft een product of dienst te testen in de Rotterdamse omgeving.

Fietsfan010.nl | 16 april 2018

Contact